OBDII DIAGNOSTIC TOOL


Πείτε αντίο στο ακριβό διαγνωστικό αυτοκίνητου και εξασφαλίστε ασφάλεια στο όχημα σας με το νέο  OBD-ΙΙ διαγνωστικού εργαλείου. Ακόμα και το πιο περίπλοκο πρόβλημα θα φανεί εύκολο αφού η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών θα σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτή τον εγκέφαλο του οχήματος σας και θα σας πει τι ακριβώς συμβαίνει με το σύστημα υδρογόνου σας!

Ο σαρωτής OBD2 συνδέεται απευθείας στο αυτοκίνητό σας χωρίς την ανάγκη για μπαταρίες και θα διαβάσει διαγνωστικά δεδομένα σε απλή γλώσσα μεταφέροντας τα στην ενσωματωμένη οθόνη.

Το OBD2 μπορεί επίσης να διαβάσει τη ροή των δεδομένων του κινητήρα, έτσι ώστε να μπορείτε αμέσως να κάνετε μόνοι σας την επίλυση προβλημάτων, και θα εμφανίσει: -Πληροφορίες για τους κωδικούς σφαλμάτων για τη μείωση του κόστους συντήρησης. -πληροφορίες του οχήματος σε πραγματικό χρόνο. ειδοποιήσεις όπως: η θερμοκρασία του νερού πολύ υψηλή, τάση της μπαταρίας πολύ χαμηλή, πληροφορίες ετήσιας συντήρησης, υπερβολικής ταχύτητας συναγερμό, κλπ) για να αποφευχθεί η ζημιά στο αυτοκίνητό σας. -Σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση των πληροφοριών κατάστασης του οχήματος (συμπεριλαμβανομένων των: στροφές του κινητήρα, η πίεση του αέρα, στιγμιαία κατανάλωση καυσίμων, την επιτάχυνση, η θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού, τάση αισθητήρα οξυγόνου, κλπ). -Μια ποικιλία του κειμένου και ψηφιοποιημένες εικόνες των τρόπων προβολής πληροφοριών για την ασφάλεια -Εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο στοιχεία για την κατανάλωση καύσιμου Και πολλά άλλα!

Όλα αυτά θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα για τη συντήρηση και κρατήσετε το αυτοκίνητό σας σε φόρμα άριστη! Για την ταχύτερη και πιο προσιτή λύση για να αυτό-διάγνωση για το αυτοκίνητό σας.

ΤΙΜΗ: 160 €

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ