PROFFESSIONAL OBDII SCANNER FULL PROTOCOL

Eύκολα και γρήγορα εντοπίζει τα προβλήματα με το αυτοκίνητό σας προτού να μετατραπούν σε υπέρογκους λογαριασμούς επισκευής! Αυτό το Πλήρως Επαγγελματικό OBDΙΙ Reader (CAN, PWM, VPW, KPW,ISO9141) είναι εδώ και έτοιμο να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Ακόμα και το πιο περίπλοκο πρόβλημα θα φανεί εύκολο με αυτό το επαγγελματικό OBD-ΙΙ Reader, δεδομένου ότι θα σας πει ακριβώς τι συμβαίνει με το όχημά σας. αυτή η ειδική έκδοση του OBD-ΙΙ Reader είναι πλήρης και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλα τα οχήματα σύμφωνα με την OBDII (συμπεριλαμβανομένης της CAN, J1850 PWM, J1850 VPW, ISO9141 και KWP2000πρωτόκολλα), έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι λειτουργεί με τα δικά σας!

Πώς λειτουργεί; Το OBD-ΙΙ code reader διαβάζει τις πληροφορίες από το αυτοκίνητό σας και τροφοδοτείται άμεσα χωρίς την ανάγκη για μπαταρίες. Πλοηγηθείτε μέσα από το φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη με 7 κουμπιά καουτσούκ. Η οθόνη LCD θα δείξει κωδικούς σφαλμάτων και τις περιγραφές - επιτρέποντάς σας να γνωρίζετε αμέσως τι προβλήματα έχει το όχημά σας.

Με αυτό το Επαγγελματικό OBD-ΙΙ Reader , μπορείτε επίσης: Εύκολα καθορίζετε την αιτία του "Φως ελέγχου μηχανής (MIL)" Εμφάνιση Ο2 δεδομένα δοκιμών αισθητήρα, επί των αποτελεσμάτων των δοκιμών οθόνη και εμφανίζει τις τρέχουσες πληροφορίες ταξιδιού (απόσταση, το χρησιμοποιούμενο καύσιμο, μέση ταχύτητα, κλπ.) Ανάκτηση πληροφοριών οχήματος (VIN, CIN και CVN).