TURBO GAUGE


Ψηφιακό διαγνωστικό turbo Gauge: σας επιτρέπει την ταυτόχρονη μέτρηση και παρακολούθηση μέχρι και τεσσαρων διαφορετικων συνόλων πληροφοριών.

Παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στις επιδόσεις του κινητήρα και την ανάλυση, συμπεριλαμβανομένων της ταχύτητας του οχήματος, την πίεση πολλαπλής, τη τάση της μπαταρίας, το φορτίο του κινητήρα, κλπ.

Υπολογιστής ταξιδιού: ο πιο προηγμένος υπολογιστής ταξιδιού στην αγορά ο οποίος μετρά: MPG ταξίδι, MPG υπολοιπο, μέση ταχύτητα, μέγιστη ταχύτητα, τον χρόνο οδήγησης, την οδήγηση απόστασης, το καύσιμο που χρησιμοποιείται, ο υπολοιπομενος χρόνος κ.τ.λ.


Scan Tool: ολοκληρωμένο εργαλείο σάρωσης για την αντιμετώπιση προβλημάτων με όλα τα οχήματα σύμφωνα με OBD2/EOBD. Διαβάστε, σαφείς κωδικούς προβλήματος, επαναφέρετε ελέγξετε το λαμπακι του κινητήρα, δείτε live τα δεδομένα, εμφανίζει την παρακολούθηση Ι / Μ κατάστασης ετοιμότητας, και πολλά άλλα!

Black Box αυτοκινήτου: η TurboGauge αποθηκεύει έως 300 ώρες το χρόνο οδήγησης και λειτουργεί ως μαύρο κουτί για την αποθήκευση δεδομένων ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου και την ημερομηνία του ταξιδιού, τη διανυόμενη απόσταση ανά ταξίδι, μέγιστη ταχύτητα ανά ταξίδι, χρόνος πάνω από την ταχύτητα, χρονος ακραίας επιτάχυνση κ.λ.π.

Για την ταχύτερη και πιο προσιτή λύση για αυτο-διάγνωση για το αυτοκίνητό σας, μην ψάχνετε περισσότερο και να αγοράσετε αυτό το 4-σε-1 υπολογιστή του οχήματος TurboGauge!

Η εταιρία μας μπορεί να κανονίσει και την ασφαλή τοποθέτηση του συστήματος σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας.

ΤΙΜΗ: 98 €

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ