Εγκέφαλος αυτοκίνητου για όλα τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα

Η εταιρια μας είναι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσει την συνεργασια της με την πλεον αναγνωρισμενη και εξειδικευμενη, οσον αφορα στους προγραμματισμους εγκεφαλων, εταιρια SIV-ITALIAN SPEED.

Εγκέφαλος αυτοκίνητου ειδικά σχεδιασμένος και χαρτογραφημένος με απόλυτη ακρίβεια για όλα τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα.

Κατασκευαστής: SIV-Società Italiano Velocità (Italian Speed), από τις κορυφαίους οίκους
παγκοσμίως στην κατασκευή και σχεδίαση εγκεφάλων αυτοκίνητων.

Η έδρα και το εργοστάσιο της εταιρίας βρίσκεται στην Ιταλία, με βασικό μηχανικό – προγραμματιστή τον Nicola Di Nezza, γνωστό από την μακρόχρονη θητεία του ως βασικού μηχανικού – προγραμματιστή στη Ferrari.


  • Πως λειτουργεί?


Ο παράλληλος εγκέφαλος της SIV ελευθερώνει τον κινητήρα του αυτοκίνητου σας που παρέμενε εγκλωβισμένος στα στενά και πολύ αυστηρά νομοθετικά πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και όλο και περισσοτέρων χωρών, καθώς και από τον πολύ σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η Ευρωπαϊκή ένωση αλλά και οι περισσότερες χώρες στο κόσμο έχουν υιοθετήσει πολύ αυστηρά κριτήρια ως προς την εκπομπή ρύπων, με αποτέλεσμα οι αυτοκινητοβιομηχανίες να είναι υποχρεωμένες να ρυθμίζουν τα αυτοκίνητα με όλο και λιγότερους ρύπους.

Σε κάποιες άλλες χώρες, η φορολογία ενός οχήματος εξαρτάται όχι μόνο από τους ρύπους αλλά και από την ιπποδύναμη του κινητήρα, έτσι πολλές φορές οι αυτοκινητοβιομηχανίες προγραμματίζουν τους κινητήρες τους ανάλογα με το φορολογικό καθεστώς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν τους κινητήρες των αυτοκίνητων τους ‘πνιγμένους’

Ο παράλληλος εγκέφαλος της SIV αυξάνει την ιπποδύναμη έως και 40%, τη ροπή έως 43%, ο κινητήρας λειτουργεί πιο ξεκούραστα και επιτυγχάνεται και οικονομία καυσίμου έως 25%*.

* Με την προσθήκη του hho συστήματος μας ξεπερνά κατά πολύ το 30%!!!


  • Γιατί ο παράλληλος εγκέφαλος της SIV είναι ο καλύτερος παγκοσμίως?


Γιατί δεν χρησιμοποιεί ένα, αλλά δυο μικροτσίπ Philips (dual core microchips) με 128KB of RAM με όχι μια, αλλά τέσσερις χαρτογραφήσεις – προγράμματα καθώς και ρυθμιστή ισχύος, γεγονός που τον κατατάσσει κορυφαίο στην κατηγορία του.


  • Πως τοποθετείται?


Ο παράλληλος εγκέφαλος της SIV μπορεί να τοποθετηθεί και από εσάς! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις!

Η τοποθέτηση του είναι πανεύκολη: Στο καλώδιο που πηγαίνει στον κινητήρα, παρεμβάλλουμε τον παράλληλο εγκέφαλο της SIV.

Για να μη δυσκολευτείτε καθόλου στην τοποθέτηση, η εταιρία μας μαζί με τον εγκέφαλο, συνοδεύει το προϊόν με τα κατάλληλα καλώδια – βύσματα, καθώς και με πλήρες σχεδιάγραμμα ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Εάν πάλι δεν θέλετε να το τοποθετήσετε μόνος σας, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα συνεργείο η έναν ηλεκτρολόγο αυτοκίνητων. Ο χρόνος τοποθέτησης είναι από 5 έως 10 λεπτά.


  • Υπάρχει πιθανότητα φθοράς του κινητήρα?


Το αντίθετο: Ο κινητήρας λειτουργεί πιο ελεύθερα και πιο ξεκούραστα.

Επίσης, με συνετή οδήγηση, μπορείτε να επιτύχετε οικονομία καύσιμου έως και 25%.

Στην πραγματικότητα κάνετε μια επένδυση καθώς με την οικονομία που συντελείται, τα χρήματα που κοστίζει ο παράλληλος εγκέφαλος της SIV θα τα κάνετε απόσβεση πολύ σύντομα και μετά θα είστε μόνιμα κερδισμένος.

Από την άλλη μεριά, έχετε ένα πραγματικά πιο γρήγορο αυτοκίνητο, με μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια.


  • Πως μπορώ να το παραγγείλω?


Πρώτα θα χρειαστούμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας: Μοντέλο, χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας και προαιρετικά Serial Number (σειριακό αριθμό οχήματος).

Ο παράλληλος εγκέφαλος της SIV προγραμματίζεται στην Ιταλία και σε συνεργασία με την εταιρία μας χαρτογραφείται ξεχωριστά ειδικά για το αυτοκίνητο σας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 4 έως 6 εργάσιμες μέρες.

Θα το παραλάβετε όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, με Courier.


  • Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά?


Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση, ούτε για μεταφορικά ούτε άλλες κρυφές χρεώσεις.

Στην τιμή του προϊόντος συμπεριλαμβάνονται καλώδια σύνδεσης με τα βύσματα τους, ειδικά για τον τύπο του αυτοκινήτου σας καθώς και πλήρες σχεδιάγραμμα τοποθέτησης.

Η αποστολή του προϊόντος γίνεται με δική μας χρέωση με Courier.

Προσφέρεται σε εκπτωτική τιμή, ΜΟΝΟ 150 Ευρώ και για όσο καιρό ακόμα θα μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε αυτή τη τιμή!

ΤΙΜΗ: 150 €